Grija pentru fiecare detaliu

gi-portretGeorgiana Ionita se numara printre cei mai apreciati  tineri designeri romani, , creatiile sale surprinzand prin feminitate, rafinament, candoare, grija specifica pentru fiecare detaliu dar si prin dorinta pemanenta de a se reinventa, de a asocia  si de a cauta noi linii si forme artistice, adaptandu-le contextului actual.

Important de adaugat este ca o varsta la care alti designeri de abia isi incep activitatea, Georgiana Ionita are o maturitate artistica ce se poate vedea in toate tinutele realizate pana acum. Acest lucru se datoreaza si faptului ca talentul artistic l-a dobandit inca de mica, de la mama sa, pictorita fiind, care i-a insuflat dragostea pentru arta, pentru tot ce inseamna frumos. Inca de atunci, a inteles ca avea sa urmeze o cariera artistica, chiar daca vorbim de profesia de make-up artist sau cea de actor, artista jucand in mai multe reclame si  productii tv. In dezvoltarea sa profesionala, un rol important l-a avut Ioana Nicolescu, care a inspirat-o in special la inceputul carierei sale si care i-a indrumat primii pasi in aceasta profesie.

Creatiile vestimentare sunt gandite de tanarul designer  in scopul de a surprinde si de a construi tiparul femeii perfecte, al carei exterior fabulos va fi, cu siguranta,  admirat de toata lumea.

prima-giadoua-gi

Imparte cu prietenii...Email this to someoneTweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on Facebook0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>